Lieddag Andries Govaart

Lieddag Andries Govaart

Algemeen
de-weg-die-je-goeddoet-govaart-verzamelde-liederen
Datum: 7-10-2023 10:30

Locatie: Opstandingskerk, Het Kant 1, Houten

Op zaterdag 7 oktober vindt er in Houten een oecumenische lieddag plaats rond de lieddichter Andries Govaart. Naast een grote en gevarieerde keuze uit zijn verzamelbundel staan er nieuwe composities op het programma, waaronder een gloednieuw ordinarium.

De dag is een gezamenlijk initiatief van de rooms-katholieke parochie en de protestantse gemeente van Houten, met medewerking van Andries Govaart zelf. 
Belangstellenden uit het hele land zijn welkom om samen te zingen uit Govaarts verzamelbundel De weg die je goeddoet (2022), om op die manier breed kennis te maken met wat deze grote uitbreiding van de liederenschat allemaal te bieden heeft. Daarbij komen ook meerstemmige partituren aan de orde, die te vinden zijn op de website die bij de liedbundel hoort. Die worden aangevuld met nieuwe muziek op bestaande teksten van Govaart, speciaal voor deze lieddag gecomponeerd. 

Ten slotte wordt ook een gloednieuw ordinarium ingestudeerd, getiteld ‘De achtste dag’, met nieuwe teksten van Andries Govaart op muziek van Mannes Hofsink.

Datum: zaterdag 7 oktober, 10.30-16.00 uur 

Plaats: Opstandingskerk, Het Kant 1, Houten (enkele minuten lopen vanaf NS-station Houten)

Kosten: € 17,50 bij vooraanmelding, € 20,00 aan de deur. Inclusief de muziek van de te zingen composities, plus koffie en thee. 

Aanmelden: lieddaghouten2023@gmail.com met vermelding van naam, adres, telefoonnummer, mailadres, aantal personen, zo mogelijk stemsoort. Een nota wordt toegestuurd; inschrijving is na betaling definitief. 

 

E-mail
lieddaghouten2023@gmail.com
Adres
Opstandingskerk, Het Kant 1, Houten

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • 7-10-2023 10:30