Werkweek Hoeven

Bovendonk

Hoeven: Werkweek liturgie en kerkmuziek

De Werkweek Liturgie en Kerkmuziek heeft een eerbiedwaardige geschiedenis. Jaar na jaar komt er een grote groep bij elkaar om zich te verdiepen in allerlei aspecten van liturgie en kerkmuziek en elkaar te inspireren. Tot vorig jaar was het een activiteit van de Protestantse Kerk. Met ingang van 2019 valt deze werkweek onder het Huis van de Kerkmuziek.  

 

Wat?

Een studieweek rond liturgie en kerkmuziek.

Tijdens deze week ga je intensief aan de slag met kerkmuziek en liturgie. Een deel van het programma is gezamenlijk, bij andere onderdelen kies je voor bepaalde vakken (hoofd- en plusvakken). In dat geval ligt het accent op respectievelijk zingen, dirigeren of theologische verdieping. 

Waar?

In Centrum Bovendonk te Hoeven, een voormalig seminarie en tegenwoordig een congrescentrum.

De sfeer van dit als kloosterseminarie ontworpen complex, inclusief een prachtige kapel, is een belangrijke aspect van deze studieweek. 

Wie?

Voor kerkmusici (amateurs en profs), cantorij- en koorzangers, gemeenteleden, lectoren, predikanten, kerkelijk werkers, ambtsdragers en andere belangstellenden.

Door een deskundige staf, bestaande uit kerkmusici en theologen. 

Wanneer?

23 t/m 26 juli 2019. 

Meer informatie? 

Binnenkort volgt hier meer informatie over het programma van 2019, de aanmelding en de tarieven. Kijk nu alvast bij de links hieronder. 

Verwante artikelen